KULOBUS bloggar

Seabird Expedition
En roilig kajak som vi köpt in för att möta behovet av stabila kajaker, men som samtidigt passar bra om man vill paddla i lite tuffare förhållanden. En rolig kajak om man vill tampas med lite vågor och försöka surfa på dem..

 

Sommar 2017
En småkall och blåsig sommar hittills och många drar sig för att ge sig ut på sjö och hav. Ta chansen att paddla i början på augusti, då vattnet hunnit bli lite varmare, välj gärna någon mindre sjö där det inte hinner bli stora vågor och där det ofta finnsmycket att se från en kajakhorisont. Hör av Dig, så bokar vi in dig för en eller flera kajaker..

Micke

 

Våren är här!

Att få möta vänner och arbetskollegor utanför jobbet brukar vara bra för att lära känna varann lite djupare. Att göra det i naturen ger nytt perspektiv och nya kunskaper. ibland visar det sig att driftteknikern är scout och kunnig i det mesta som inte chefen behärskar. Ibland blir omsorgen tydlig när någon gör ett misstag, men resten av gruppen gör en kraftansträngning och situationen klaras upp ändå. Det är glädjen i arbetet och gemenskapen kring det gemensamma som gör mitt arbete så roligt. Att möta arbetsgrupper och visa dem den inneboende kraften i teamet. Nya grupper står för dörren, jag berättar mer om ett tag.

 

Micke.

Recent Posts